3Hoek ouders

Welkom bij Oudervereniging 3Hoek!

We zijn verheugend dat je de weg hebt gevonden naar de pagina van Oudervereniging 3Hoek.

Hier smelten betrokkenheid, samenwerking en plezier samen tot een krachtige driehoek die onze schoolgemeenschap versterkt. Onze gezamenlijke passie voor onderwijs en de welzijnsontwikkeling van onze kinderen motiveert ons om te bouwen aan een bloeiende leeromgeving. Dit heeft dan ook geleid tot de vorming van onze huidige oudervereniging.

Onze Missie

Onze missie is simpel maar krachtig: we willen de beste ondersteuning bieden aan onze kinderen en de school. Dit doen we door actief mee te denken en te werken aan projecten, activiteiten en evenementen die de schoolervaring van onze kinderen nog mooier maken.

Onze Drie(hoek) thema's

1.    Begeleiden

Bij Oudervereniging 3Hoek staat begeleiding hoog aangestipt. We streven ernaar om ouders te ondersteunen bij de groei en ontwikkeling van hun kinderen, zowel op school als daarbuiten. Samen met het schoolteam willen we een solide basis creëren waarop ieder kind kan bouwen. Wij zijn hier om de verbinding tussen ouders, leraren en leerlingen te versterken en een stevige driehoek van ondersteuning te creëren.

2.    Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de kloppende hartslag van onze 3Hoek vereniging. Samen zetten we ons in voor de schoolgemeenschap. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, het begeleiden van uitstapjes of het ondersteunen van speciale (school) projecten, je vrijwillige bijdrage is van onschatbare waarde. Denk hierbij bijvoorbeeld direct aan onze fruitsnijders op woensdag of de extra ogen tijdens het fietsexamen.

Daarnaast hebben we een WhatsApp groepje “Helpende handjes” waar iedere ouder zich bij kan aansluiten en waar zowel de school als onze oudervereniging hulp kan inroepen van ouders en grootouders.

3.    Activiteiten

De Oudervereniging 3Hoek bruist van energie en activiteiten. Van gezellige ouderavonden tot inspirerende workshops, evenementen, extra activiteiten tijdens schoolprojecten en nog veel meer. We creëren een dynamische omgeving waarin kinderen, ouders en het schoolteam samenkomen om samen te leren en te groeien.

Deze 3 thema’s vormen een krachtige driehoek van betrokkenheid,
waarbij elke hoek een waardevolle bijdrage levert.

Steun ons en de school: (Verkoop)acties

Om onze school financieel te ondersteunen, organiseren we verkoopacties. Hierbij kun je denken aan leuke initiatieven zoals de wafelverkoop en mogelijke nieuwe projecten.
Door deel te nemen aan deze acties, draag je bij aan de groei en ontwikkeling van onze school.

Door het organiseren van een weggeefacties ondersteunen we niet alleen de school maar vooral de ouders van onze school.

Doe mee!

We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan onze levendige gemeenschap. Jullie ideeën, inzet en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde. Samen kunnen we het verschil maken!

Neem gerust contact op via Smartschool (Ouderverening 3hoek) voor meer informatie of om je aan te melden als vrijwilliger of als Helpend handje in onze WhatsApp groep.

Laten we bouwen aan een fantastische schoolervaring voor onze kinderen!

Met enthousiaste groet,

Oudervereniging 3hoek